top of page

Menstruatie problemen

Menstruatie problemen is een veel voorkomend probleem en wordt te snel als normaal aanzien, terwijl dit nooit als normaal aanzien mag worden. Binnen de acupunctuur en de TCM wordt er veel aandacht besteed aan menstruatie problemen.

Menstruatie problemen worden helaas nog te vaak als normaal aanzien. Het is inderdaad niet leuk, maar het zou nooit pijnlijk of hinderend mogen zijn. Helaas is dit bij de meesten wel zo en wordt er al snel gedacht dat pijn en hinder normaal zijn.
Bij ons in de praktijk schenken wij graag aandacht voor dit probleem en helpen wij u graag met acupunctuur, TCM en/of westers medische benadering. In de wereld van de acupunctuur en de TCM wordt er al vanaf het ontstaan veel aandacht geschonken aan dit probleem.
Simon Fransoo (vroedvrouw en acupuncturist) vond menstruatie problemen al van in zijn omleiding vroedkunde zeer interessant en vond het dan ook jammer dat het allemaal zo dood gezwegen werd. Na zijn opleiding acupunctuur begon hij er zich dan ook steeds meer en meer in te verdiepen.

bottom of page